Nissens turbochargers
Nissens turbochargers

Η Turbo Service Σταυράκογλου Ε.Π.Ε  ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με την εταιρία NISSENS. Η εταιρία μας θα λειτουργεί ως CLAIM SPOT της NISSENS για την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, αν μετά από πώληση τουρμπίνας NISSENS στην Ελλάδα, υπάρξει κάποιο τεχνικό θέμα-πρόβλημα, θα γίνεται αποστολή της τουρμπίνας στις εγκαταστάσεις μας, όπου θα ερευνώνται από το τεχνικό μας τμήμα τα αίτια του προβλήματος. Κατόπιν, η εταιρία μας θα συμπληρώνει μια φόρμα αναφοράς , η οποία θα αποστέλλεται ως report στην NISSENS με φωτογραφίες και περιγραφή αναλυτική από τα ευρήματα. Τέλος, βάση των ευρημάτων  θα γίνεται αποδεκτή ή όχι η εγγύηση για το προϊόν.

Μέσω του διανομέα για την NISSENS στην Ελλάδα, μπορούμε να σας διαθέσουμε προς πώληση ευρεία γκάμα τουρμπινών, των πιο δημοφιλών μοντέλων αυτοκινήτων.

Εξουσιοδοτημένο CLAIM SPOT για την Ελλάδα για τις τουρμπίνες της Nissens

Υπερσυμπιεστής
Αυξάνει την αποδοτικότητα του κινητήρα και επομένως την ισχύ εξόδου του

Ρόλος και Λειτουργία
Συσκευή οδηγούμενη από τουρμπίνα η οποία προκαλεί την είσοδο επιπλέον αέρα μέσα στο θάλαμο καύσης του κινητήρα.

Ο υπερσυμπιεστής αποτελείται από μία τουρμπίνα και ένα συμπιεστή που συνδέονται με έναν κοινό άξονα. Η λειτουργία του υπερσυμπιεστή εξαρτάται από τα καυσαέρια του κινητήρα. Η ενέργεια της ροής των καυσαερίων εξάγεται και επιτρέπει στον
υπερσυμπιεστή να αντλεί τον αέρα.

Η λειτουργία του εξαρτήματος εξαρτάται από διάφορα εξαρτήματα μεταξύ διαφόρων συστημάτων του αυτοκινήτου, δηλ. σύστημα εξαγωγής, σύστημα εισαγωγής/πίεσης αέρα, λίπανση, και διαχείριση του κινητήρα με ηλεκτρικά μέρη, και σε ορισμένες περιπτώσεις συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ψύξης.

Πιθανοί σχεδιασμοί

• Τουρμπίνα σταθερής γεωμετρίας
• Σταθερή γεωμετρία, με wastegate
• Τουρμπίνα μεταβλητής γεωμετρίας
• Συστήματα πολλαπλών υπερσυμπιεστών

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε
• Ο υπερσυμπιεστής είναι ένα εξαιρετικά εξελιγμένο και εύθραυστο εξάρτημα. Λειτουργεί σε εξαιρετικά απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες: έως και 250.000 RPM και 1.100° C θερμών καυσαερίων. Οι ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας και συγκεκριμένα οι βρωμιές και τα ξένα αντικείμενα μέσα στο σύστημα μπορούν εύκολα να βλάψουν τον υπερσυμπιεστή.
• Η λειτουργία του υπερσυμπιεστή βασίζεται σε διάφορα συστήματα του αυτοκινήτου. Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου, η καλή κατάσταση του κινητήρα και η σωστή καύση, καθώς και τα συστήματα που λειτουργούν σωστά όπως η λίπανση του κινητήρα, το σύστημα εισαγωγής αέρα, το σύστημα εξαγωγής συμπεριλαμβανομένων της EGR και του DPF/καταλύτη (εάν υπάρχει), είναι ζωτικής σημασίας για την καλή λειτουργία και τη αντοχή του υπερσυμπιεστή με την πάροδο του χρόνου.
• Η λίπανση είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές για τη λειτουργία του υπερσυμπιεστή. Εξαλείφει την τριβή και ψύχει τα βασικά εξαρτήματά του. Η περιορισμένη ροή λαδιού προς και/ή από τον υπερσυμπιεστή θα οδηγήσει σε επιταχυνόμενη φθορά του υπερσυμπιεστή.

Turboservice-Costas-Stavrakoglou Θεσσαλονίκη Πώληση Εγκατάσταση Επισκευή τουρμπινών Nissens Turbochargers
Turboservice-Costas-Stavrakoglou Θεσσαλονίκη Πώληση Εγκατάσταση Επισκευή τουρμπινών Nissens Turbochargers
Turboservice-Costas-Stavrakoglou Θεσσαλονίκη Πώληση Εγκατάσταση Επισκευή τουρμπινών Nissens Turbochargers

Πλήρεις, εργοστασιακοί καινούργιοι υπερσυμπιεστές!

Εύκολη διαχείριση 
Δεν υπάρχουν εισφορές, χρεώσεις, επιστροφή παλαιών  μονάδων

Γκάμα και διαθεσιμότητα
Ευρεία και ελκυστική γκάμα προϊόντων που καλύπτει τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων.
+100 μοντέλα υπερσυμπιεστών σαν αρχική γκάμα
+25 μοντέλα υπερσυμπιεστών υπό ανάπτυξη
Υψηλή διαθεσιμότητα προϊόντων.
Αποδοτικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια
Οι υπερσυμπιεστές της Nissens είναι μια απόλυτα ασφαλής επιλογή για την απόδοση του αυτοκινήτου, την οικονομία καυσίμου και το περιβάλλον, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα με τα αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα της ΕΕ.
Οι υπερσυμπιεστές μας υποβάλλονται σε μια προηγμένη σειρά δοκιμών, που εκτελούνται τόσο εσωτερικά όσο και από ανεξάρτητα τεχνολογικά ινστιτούτα, για:
• Ανθεκτικότητα και απόδοση
• Δοκιμή στο δρόμο
• Εκπομπές καυσαερίων σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)
• Ισχύς εξόδου του κινητήρα
• Οικονομία καυσίμου του αυτοκινήτου

Τεχνική υποστήριξη

Καλά οργανωμένη εγκατάσταση τεχνικής υποστήριξη με έξι τοπικά τεχνικά κέντρα, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών τηλεφωνικών γραμμών που διατίθενται σε στρατηγικές τοποθεσίες στην Ευρώπη ένα ολοκληρωμένο πλάνο εκπαίδευσης που καλύπτει τα εξαρτήματα και την κατανόηση ολόκληρου του συστήματος αποδοτικότητας του κινητήρα (NTC EEF) είναι διαθέσιμο για το δίκτυο των μεταπωλητών και τα ανεξάρτητα συνεργεία παγκοσμίως.

Εύκολη τοποθέτηση

Ταιριάζει χωρίς προβλήματα στη διάταξη του κινητήρα και τις σχετικές συνδέσεις. Πλήρως  συμβατός με τα συστήματα του αυτοκινήτου

Προϊόν πρώτης τοποθέτησης

Όλα όσα είναι σημαντικά για την τοποθέτηση περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος

Turboservice-Costas-Stavrakoglou Θεσσαλονίκη Πώληση Εγκατάσταση Επισκευή τουρμπινών Nissens Turbochargers
Turboservice-Costas-Stavrakoglou Θεσσαλονίκη Πώληση Εγκατάσταση Επισκευή τουρμπινών Nissens Turbochargers

Βελτιστοποιημένος σχεδιασμός

Η συνολική ποιότητα του προϊόντος συμπεριλαμβανομένου του φινιρίσματος, του υλικού και των δοκιμών, ανταποκρίνεται στα αυστηρά πρότυπα της αυτοκινητοβιομηχανίας ΟΕ.  Στα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται μόνο τα υλικά με τις υψηλότερες ιδιότητες. Τα εσωτερικά κινούμενα μέρη κατασκευάζονται με κατάλληλες ανοχές και είναι καλιμπραρισμένα με ακρίβεια.

Κρίσιμα εξαρτήματα με εστίαση στον ειδικό σχεδιασμό και την επεξεργασία συγκεκριμένα

  • Τουρμπίνα με κέλυφος υπερσυμπιεστή
  • Άξονας και τροχός τουρμπίνας
  • Τροχός υπερσυμπιεστή
  • Ενεργοποιητής και τέρμα ντίζας
  • Κύριο κουζινέτο και κουζινέτο ώσης
  • Μηχανισμός Wastegate/μεταβλητής ροής
  • Ηλεκτρικά μέρη

Προϊόν μακράς διάρκειας ζωής

Η ολοκληρωμένη προσέγγισή μας στην ανάπτυξη των προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της φάσης σχεδιασμού, των εφαρμοζόμενων υλικών και των δοκιμών που εκτελούνται είναι σχολαστικά προετοιμασμένη για να εξασφαλίσει μια αποδεδειγμένη, αξιόπιστη λειτουργία του υπερσυμπιεστή που ταιριάζει με τη διάρκεια ζωής του κινητήρα του αυτοκινήτου