40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τουρμπίνας !!!

turboservice company profile

Ιστορικό

Η TurboService Κ.Σταυράκογλου Ε.Π.Ε, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1983, με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την επισκευή όλων των τύπων τουρμπινών, Borg Warner Turbosystems (3K-Schwitzer), Garrett, Holset, Mitsubishi, IHI, Toyota, καθώς και με την πώληση καινούριων και ανακατασκευασμένων τουρμπινών, οι οποίες συνοδεύονται με εγγύηση 1 (ενός) έτους. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα τουρμπινών και ανταλλακτικών, για επιβατικά αυτοκίνητα, εμπορικά φορτηγά, λεωφορεία, δομικά μηχανήματα, τρακτέρ, γεωργικές μηχανές, marine.
Με την εξειδίκευση και τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να εξελίξουμε και να βελτιώσουμε κάθε ανάγκη και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, προσφέροντας αξιοπιστία με την τεχνογνωσία μας.

Η TurboService Κ. Σταυράκογλου Ε.Π.Ε, κατέχει 3 ζυγοσταθμικά μηχανήματα, αυτόματο μηχάνημα σφαιροβολής, μηχάνημα υαλοβολής και μηχάνημα υδροβολής τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία βοηθούν στην επιτυχημένη επισκευή όλων των τύπων τουρμπινών.

Για τη βελτίωση και εξέλιξη στις ήδη παραγόμενες τουρμπίνες (standard), επενδύσαμε σημαντικά σε εξοπλισμό και καταφέραμε να αποκτήσουμε CNC Κέντρο Επεξεργασίας 4 αξόνων και CNC τόρνο, με στόχο να καλύψουμε και να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη των πελατών μας, με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία..

Ταυτόχρονα, το 2008 αποκτήσαμε πρώτοι στη Β.Ελλάδα, Μηχάνημα Κρυογενικής Αζώτου, το οποίο έχει εφαρμογή σε όλα τα μέταλλα (μαντέμι, αλουμίνιο, σίδηρο, χαλκό κλπ) και αυξάνει στα παραπάνω υλικά τη διάρκεια ζωής τους έως και 500%, κάνοντας αναδόμηση των μορίων των μετάλλων.

Η τελευταία μας μεγάλη επενδυτική κίνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2017, είναι το νέο μηχάνημα της CIMAT, το Turbo Test Expert Flow Bench (AUTOMATIC). Πρώτοι σε Πανελλαδικό επίπεδο, παραλάβαμε στις εγκαταστάσεις μας το υπερσύχρονο μηχάνημα ελέγχου ροής - πίεσης όλων των τύπων τουρμπινών. Το νέο μας απόκτημα έχει επίσης τη δυνατότητα της ακριβής ρύθμισης των τουρμπινών μεταβλητής γεωμετρίας (VNT).

Our world is the turbochargers

Τμήμα πωλήσεων turbo

Επίσης ως εισαγωγέας, η TurboService Κ.Σταυράκογλου Ε.Π.Ε διαθέτει, καινούριες και ανακατασκευασμένες τουρμπίνες, όλων των τύπων Borg Warner Turbosystems (3K-Schwitzer), Garrett, Holset, Mitsubishi, IHI, Toyota.

Εμπειρία

Εξειδίκευση

40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της τουρμπίνας !!!